Milletvekili Yurttaş: 4C-4B ayrımını ortadan kaldıracak yeni bir düzenleme için çalışıyoruz

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2012 19:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, 4C ve 4B ayrımını ortadan kaldıracak yeni bir düzenleme için çalıştıklarını, böylece çalışma hayatının teke indirileceğini bildirdi.

Milletvekili Yurttaş, Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Yurttaş, burada yaptığı konuşmada, geçmiş dönemlerde yapılan özelleştirme hataları ile çalışanların hak ettikleri maaşları alamadıklarını, sokaklara, meydanlara sürüklendiklerini hatırlattı.

Çalışma hayatının ve çalışanların hakkının AK Parti iktidarı ile birlikte düze çıktığını, geçmiş dönemde yapılan hatalar sonucu yine 4C'li sorunu ile karşı karşıya kaldıklarını aktaran Yurttaş, çalışma hayatını düzenleyen yeni bir çalışma içinde olduklarını, yapacakları düzenleme ile 4C, 4B ayrımını kaldırarak, tek düze bir çalışma hayatı sağlayacaklarını söyledi.

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Yüksel Ülker de 4C'li çalışanların sıkıntılarının acilen çözüm bekleyen bir sorun olarak karşılarında durduğunu söyledi.

Memur-Sen olarak, yeni anayasa paketi konusunda çok hassas olduklarını, seçimlerden önce söz verildiği gibi yeni bir anayasa yapılması çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını beklediklerini dile getiren Ülker, Memur-Sen'in bu konuda da kolaylaştırıcı çalışmaları bulunduğunu aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber