Şanlıurfa'da yıkım gerginliği: 4 polis yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2012 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'da kaçak yapıların yıkımı sırasında çıkan olaylarda 4 polis memuru yaralandı.Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, yıkım esnasında gerginliğin yaşandığı Osmanlı ve Yenice mahallelerine gelerek durumla ilgili bilgi aldı.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüşen Likoğlu, buradan ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, yıkım esnasında yaşanan gerginlikten duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Olaylarda 4 polis memurunun yaralandığını bildiren Likoğlu, ''yaralı polislerin ciddi bir şeyleri olmadığını'' söyledi.

''Ama üzücü bir olay. Devletin polisine karşı, vatandaşımızın taşla saldırmasının hiçbir izahı yok'' diyen Likoğlu, ''Vatandaşımız, devletine ve polisine sahip çıkmalıdır. Biz onlar için gece gündüz canımızı ortaya koyarak çalışıyoruz, böyle bir muamele hoş değil'' diye konuştu.

Sabah saatlerinde yaşanan gerginliğin ardından geniş güvenlik önlemleri altında bir süre daha yıkım çalışmalarına devam eden Belediye ekipleri, öğleden sonra çalışmalara ara verdi.

-Yıkım sırasında trafik kazası-

Bu arada, Yenice Mahallesinde devam eden yıkım çalışmalarını izlerken, yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki Emrullah Çobanlı'ya, Halil E. yönetimindeki 63 KD 099 plakalı otomobil çarptı. Kazada yaralanan Çobanlı, yıkım dolayısıyla olay yerinde hazır bulunan ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri, otomobil sürücüsü hakkında işlem yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber