6 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kore Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak. İki Cumhurbaşkanı baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından anlaşma imza töreni ile ortak basın toplantısına katılacak. Gül, Myung-bak onuruna Çankaya Köşkü'nde resmi akşam yemeği verecek. (10.45/11.00/11.30/12.35/19.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Türk Ocakları Derneği Genel Başkanı Nuri Gürgür'ü kabul edecek. Çiçek, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak ile Meclis'te bir araya gelecek. (14.30/16.20)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 'Fatih Projesi'nin okullarda uygulamaya geçmesi vesilesiyle Ankara Altındağ Karacaören'deki Sabahattin Zaim Anadolu Öğretmen Lisesi'nde düzenlenecek törene katılacak. (13.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) 1. İş Forumu'na katılacak. (15.00/19.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Güney Kore Bilgi Ekonomisi Bakanı Hong Sukwoo, EÜAŞ ile Güney Kore'nin SK ve KOSEP firmaları arasında Afşin-Elbistan'daki kömür sahaları ile mevcut kömür santrallerinin rehabilitasyonuna ilişkin mutabakat zaptının imza törenine katılacak. (17.15)

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün ile beraberindekilerin Şırnak temasları devam ediyor.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

İstanbul 13. ve 10. Ağır Ceza Mahkemeleri tarafından görülen 2. Ergenekon ve Balyoz davaları devam edecek. (09.00)

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen Devrimci Karargah Davası'na devam edilecek.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Turkcell yöneticileri, 'Yerli Radyo Link' projesi kapsamında ortaklık anlaşması imzalayacak. (12.00)

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, İzmir'de Ege İhracatçı Birlikleri'nde 'Küme Yöneticileri İçin Kapasite Gelişimi Projesi'nin açılış toplantısına katılacak. (09.30)

İzmir Valisi Cahit Kıraç, eski Tekel Tütün Deposu'nun İl Özel İdaresi hizmet binasına dönüştürülmesi amacıyla başlatılacak restorasyon çalışmaları törenine katılacak. (14.00)

İzmir Kent Konseyleri Birliği, iptal edilen '60 Yaş Kart'ları ile ilgili basın açıklaması yapılacak. (11.00)

Bursa'da hayırsever işadamı Mustafa Kırcı tarafından yaptırılan Kırcılar Anaokulu ile Spor ve Konferans Salonu'nun açılışı yapılacak. (12.00)

Danimarka'da yaşayan gurbetçiler, 19 Ocak akşamı evinin önünde uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Türk genci Cem Aydın için protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkent Kopenhag'daki belediye meydanından parlamento binasına kadar yürüyen gurbetçiler 21 yaşında hayatını kaybeden Cem Aydın'ın katillerinin bir an önce bulunmasını istedi.

AVRASYA FEED

Rusya'nın kuzeyindeki St.Petersburg şehrinde kimliği belirsiz 4 kişinin bir kuyumcuyu soyması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Güvenlik görevlileri bavulları doldurup kuyumcuyu iki dakikada soyan soyguncuların profesyonel çete üyeleri olduğunu söyledi.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta Eskişehirspor ? İstanbul Büyükşehir Belediye, Kardemir Karabükspor ? Samsunspor ve Ankaragücü ? Manisaspor maçlarıyla tamamlanacak. (18.00/20.00)

Bank Asya 1. Lig'de 20. haftanın son maçında Bucaspor ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber