AK Partili vekillere yaz tatili yok

Haber Giriş : 20 Mayıs 2005 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP yaza yoğun bir çalışma programı ile girecek. Meclis tatile girince vekiller Anadolu'nun dört bir yanına dağılarak nabız tutacak. Belediye başkanları ise Uludağ'da toplanıyor.

AK Partili milletvekillerini bu yaz zorlu günler bekliyor. Meclis tatile girer girmez milletvekilleri Türkiye taraması yapacak. 3'erli veya 4'erli gruplar halinde Anadolu'yu gezecek olan vekiller, seçmenin nabzını tutacak. Hazırlanan raporlar Başbakan Erdoğan'a sunulacak.

2 Temmuz'da kamp planlanıyor

Bu arada TBMM'nin 1 Temmuz'da tatile gireceğini açıklayan Başbakan Erdoğan, tatilden 1 gün sonra milletvekillerini kampa alacak. 2 Temmuz'da yapılması beklenen kampın nerede yapılacağı netlik kazanmadı. 3 ayda bir yapılması kararlaştırılan kampta, Meclis'in 1 yıllık faaliyetleriyle hükümet icraatları masaya yatırılacak.

Belediye başkanları da toplanacak

Bu arada, Başbakan Erdoğan, AK Partili İlçe Belediye Başkanları'nı Uludağ'da kampa alacak. 3-4-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampta bakanlarla ilçe belediye başkanları yüzleştirilecek. Erdoğan, ?time-table' yöntemini milletvekillerinden sonra bu kez belediye başkanları için uygulamış olacak. Bunun için belediye başkanlarının 30'arlı gruplar halinde bakanlarla görüşmesi sağlanacak. Bakanlar, belediye başkanlarını dinleyecek. Böylece, yüzyüze görüşme sağlanarak, sorunların karşılıklı masaya yatırılmasına imkan verilecek.

Star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber