Genç öğretmenden iki gündür haber alınamıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Şubat 2012 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş Valisi Ali Çınar, Bulanık ilçesinde 2 gündür haber alınamayan genç öğretmenin bulunması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Konuyla ilgili İMKB Anadolu Lisesi'nde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Vali Ali Çınar, öğretmenin bulunması için herkesin seferber olduğunu kaydetti. Öğretmenin sağ salim bulunmasını temenni ettiklerini belirten Ali Çınar, "Öğretmenimiz 2 yıldır Muş'ta görev yapıyor. Batman nüfusuna kayıtlı olan öğretmenimiz evli ve eşi Muğla'nın Bodrum ilçesinde özel bir firmada çalışıyor. 14 Şubat 2012 tarihinde akşam saatlerinde eşiyle telefon görüşmesi yapmış. Bir gün sonra okula gelmeyince öğretmenin evine

gidilmiş. Evde de bulunmayınca kayıp başvurusunda bulunduk. Emniyet Müdürlüğümüz ve adliye teşkilatımız bununla ilgili süreci devam ettiriyor. Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz araştırmalarını yapıyor. Umarız sıkıntılı bir durum olmaz ve öğretmen arkadaşımızı sağ salim buluruz" dedi.

Çınar, adli süreç devam ettiği için intihar iddialarıyla açıklama yapmasının doğru olmayacağını sözlerine ekledi.

Bulanık Atatürk İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Sevilay Karahan (30), 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Muğla'nın Bodrum ilçesinde özel bir şirkette çalışan eşini cep telefonundan arayıp intihar edeceğini söylemişti. Genç öğretmenden 2 gündür haber alınamıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber