23 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kars'ta, 'Kış-2012 Tatbikatı'nı izleyecek. Programa Başbakan yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da iştirak edecek. (10.30)

Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Xi Jinping, İzmir'e gelecek.

Aşırı sağcılar tarafından öldürülen 8 Türk ve 1 Yunan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in de katılacağı törenle Berlin'de anılacak.

İngiltere'de Somali ile ilgili uluslararası konferans düzenlenecek. Konferansa Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da katılacak.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Azerbaycan temasları izleniyor. Şahin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilecek.

Şehit polis müdürü Uğur Gökcan için Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlenecek. Gökcan'ın cenazesi, törenin ardından memleketi Kütahya'ya gönderilecek (09.00)

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir öğrenci servisine düzenlenen saldırıda iki kız öğrencinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Meksika'da katılacağı G-20 bakanlar toplantısına hareketinden önce İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (10.15)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul'da düzenlenecek olan 'Küresel Sorunlar Platformu' ve ?68. Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu' toplantılarında konuşacak. (10.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara Cermodern'deki gören göz cihazları dağıtım törenine katılacak. (11.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Rize'de, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Rize Sektörel Kalkınma Sempozyumu'na katılacak. (10.00)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile DP Genel başkanı Namık Kemal Zeybek, Ankara AKM'de düzenlenecek olan 'Her yönüyle Trabzon etkinlikleri'nin açılış programına katılacak. (11.00)

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Bursa'da, partisinin eski genel başkanı ve eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ı anma toplantısına katılacak. (20.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Hocalı soykırımı sebebiyle parti genel merkezinde yapılacak etkinliğe katılacak. (19.00)

İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu, Hocalı katliamını Ankara'da düzenlenecek etkinlikle anacak. (18.00)

İstanbul'da vefat eden yönetmen ve senarist Yusuf Kurçenli için Beyoğlu'ndaki Atlas Sineması'nda tören düzenlenecek. Kurçenli, ikindi vakti Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (13.00/15.15)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul'da 'Hospitality Trends 2015 Semineri'ne katılacak. (14.00)

Turkcell'in 2011 finansal ve operasyonel performansı, İstanbul'da, basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanacak. (10.00)

Toyota CEO'su Ali Haydar Bozkurt, Çukurova Üniversitesi'nde 'Liderlik, girişimcilik ve çevreci teknolojiler' konulu bir sunum yapacak. (13.30)

Türkiye İş Bankası'nın KOBİ'lerin sağlıklı büyümelerine yardımcı olmak amacıyla gerçekleştireceği 'İş'te Seminer' toplantılarının ilk durağı Adana olacak. (13.30)

Bursa 3. Sağlık Hizmetleri Fuarı kapılarını ziyaretçilere açacak. (12.00)

Atatürk Üniversitesi tarafından Erzurum Kültür ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek ve dört gün sürecek olan 'Anadolu'nun Zirvesinde 1. Kış Zirvesi' programı başlayacak. Programa yurt dışından 76 bilim adamı katılıyor. (14.30)

Erzurum Tarım Hayvan ve Gıda Erzurum İl Müdürü Mustafa Altun, kurum çalışmalarıyla ilgi basın toplantısı yapacak.(10.00)

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Gürcistan halkı ile dost olmayı ümit ettiklerini, elde ettikleri bilgilere göre ABD'nin Gürcistan'ı silahlandırmaya başladığını, bunun büyük bir hata olacağını söyledi.

Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) heyetinden oluşan Türk işadamlarını makamında ağırladı. Görüşmede Türkiye'nin Kazan Başkonsolosu Ahmet Akıntı da hazır bulundu.

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek Putin yanlısı ve karşıtı dört ayrı gösteriye yaklaşık 120 bin kişinin katılması bekleniyor.

AVRASYA FEED

Rusya Savunma Bakanlığı'na bağlı Hava Komando Kuvvetleri istihbarat alayı, olası düşman birliklerini pusuya düşürmek için askeri tatbikat düzenledi.

Futbolda şike davasına Aziz Yıldırım'ın Çağlayan'daki savunma duruşmasıyla devam edilecek. (10.00)

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçlarında PSV Eindhoven ? Trabzonspor ve Beşiktaş ? Braga karşı karşıya gelecek. (20.00/22.05)

TFF'nin seçimli olağanüstü genel kurulu ile ilgili gelişmeler takip edilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) tarafından onaylanan HEMSBALL oyununun tanıtımı HİS Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba tarafından yapılacak. (15.00)

3. Uluslararası tüm Dünya Tatarları Kuşak Güreşleri Turnuvası', Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Spor Salonu'nda başlayacak. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber