Beklenen kar, İstanbul'a geldi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2012 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'un özellikle yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, dün akşam saatlerinden itibaren aralıklarla kendisini göstermeye başladı

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle, İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren önce karla karışık yağmur (sulu kar), daha sonra da kar yağmaya devam etti. Kar özellikle Beylikdüzü, Başakşehir, Çamlıca gibi yüksek rakımlı yerlerde etkili oldu. Fırtınayla birlikte etkisini arttıran karın, park halindeki araçların ve çimenlerin üzerini beyaz bir örtü ile kapladığı görüldü. Yağış sebebiyle trafikte herhangi bir aksama yaşanmadı.

Kar yağışının Perşembe sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Bu gece ile Çarşamba öğle saatleri arasında kuvvetli yağacağı (kar kalınlığı: 5 ila 20 cm aralığında) tahmin ediliyor.

İDO seferleri iptal edildi

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO), hava muhalefeti nedeniyle bazı seferleri iptal etti.

İDO'dan alınan bilgiye göre, İDO'nun saat 07.00'deki Yenikapı-Bandırma hızlı feribot, saat 08.00'deki Armutlu-ArmutluTK-Yenikapı-Bostancı ile saat 09.30'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri yapılamayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber