Bozdağ ilk defa kullandığı kar motoruyla bir çocukla vatandaşı ezecekti/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2012 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde ilk defa kar motoru kullandı. Bozdağ'ın bindiği kar motorunun kalkış hareketi sırasında geri gitmesiyle arkasında bulunan vatandaşlar ezilme tehlikesi atlattı.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN)'nın bölge toplantısına katılmak üzere Kayseri'ye gelen Başbakan Yardımcısı Bozdağ ve Milli Savunma Bakanı Yılmaz, kalkınma ajanslarının bölgelerin gelişmesi adına çok önemli görevleri yerine getirdiğini söyledi. Toplantının basına kapalı bölümünde bakanlar, Kayseri, Sivas ve Yozgat'tan gelen ORAN üyelerini dinledi. Daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Mastır Planı hakkında salonda bulunanlara bilgi verdi.

Ardından Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı Yılmaz ve beraberindekiler, kayak pistinin bulunduğu alana kadar yürüdü. Bakanlar yaklaşık 1,5 kilometrelik yürüyüş sırasında tipi nedeniyle zor anlar yaşadı. Milli Savunma Bakanı Yılmaz, oğlunun elinden tutarak ona yardımcı oldu. Kayak pistinde gazetecilere Erciyes Dağı zirvesine doğru poz veren iki bakan daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen restoranta geçti. Burada kıymalı ekmek kesen Bozdağ ve Yılmaz, kıymalı ekmekleri gazeteci ve diğer protokol üyelerine ikram etti.

TALİHSİZ KAZA

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, kar motoruna da bindi. Bozdağ, motorun üstüne binerek, nasıl kullanacağı konusunda bilgi aldı. İlk denemede Bozdağ, kar motorunu geriye doğru hareket ettirdi. Bu sırada arkada bulunan bir çocuk ve vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi. Arkada bulunanlar Bozdağ'ın firene basmasıyla ezilmekten kurtuldu. Kar motorunun geri viteste bırakıldığı anlaşıldı. Bozdağ ve Yılmaz, daha sonra kar motoruyla zirveye doğru hareket etti.

Dönüşte gazetecilerin sorularını cevaplayan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Erciyes Mastır Planı çerçevesinde hayata geçirilen ve devam eden yatırımları anımsatarak buranın kış turizminin önemli merkezlerinden biri haline geleceğini söyledi. Bozdağ, kendisinin Yozgatlı olduğunu ve kış koşullarına alışık olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber