10/03/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde güvenlik toplantısına katılacak. (13.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, Yozgat'ta valilik ve belediyeyi ziyaret edecek. Meclis Başkanı ve beraberindeki heyet daha sonra Callpex ve Avea işbirliğiyle kurulan çağrı merkezinin açılışına katılacak. (10.00-11.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bahariye Mevlevihanesi'nde düzenlenen, '21. Yüzyılda İlim ve Fikir Hayatına Katkı' başlıklı toplantıda konuşacak. (19.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu tarafından Ankara'da düzenlenen, ''İnsan Hakkı İhlali Olarak Kadına Şiddet ve Toplumsal Etkileri'' konulu panele katılacak. (09.30)

Sadeleştirilen Lemalar Bursa 10. Kitap Fuarı'nda (Özel)

Bediüzzaman Said Nursi'nin Külliyatı'nın dört ana kitabından biri olan Lemalar sadeleştirildi. Sadeleştirilen Lemalar ilk kez bir kitap fuarında okuyucu ile buluşacak.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Meslekte Birlik Platformu Olağan Genel Kurulu ile TÜGİAD Ankara Şubesi Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (10.30/14.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Antalya'da düzenlenen Petrol Arama Üretim Sektörü 1. İstişare Toplantısı'na katılıyor. (09.30-14.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Mersin'de, İl Danışma Meclisi Toplantısı ile partisinin il gençlik kolları tarafından organize edilen ''Rehberi Peygamber Olan Makam (Şehitlik)'' etkinliğine katılacak. (14.00/18.30)

CHP'li 10 kadın milletveklii Malatya'da eyleme katılacak

CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, beraberindeki 9 kadın milletvekili ile birlikte Malatya'nın Kürecik beldesinde, NATO Füze Savunma Sistemi'ni protesto edecek. Tarhan, Kürecik'te bir de basın açıklaması yapacak. (10.00)

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Ankara Cem Vakfı'nın etkinliğine katılacak. (18.00)

Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından düzenlenen Bursa 10. Kitap Fuarı başlıyor. ( 12.00)

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Bursa 10. Kitap Fuarı'' kapsamında, Bursa Ülkü Ocakları tarafından kurulacak standın açılışına katılacak. (13.00)

KKTC İçişleri Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Ermenilerin 1918'de 218 vatandaşı katlettiği Erzurum'un Alaca köyünü ve şehitliği ziyaret edecek. Bakan Çavuşoğlu, şehitlik ziyaretinin ardından kış sporları tesislerininde incelemelerde bulunacak.(10.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Afyonkarahisar İl ve İlçeleri Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri Eğitim Programı'na katılacak. (09.30)

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Akar ve Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'yi makamında ziyaret edecek. (11.00)

Rusya'da Vladimir Putin'in devlet başkanı seçilmesinin ardından muhalif gruplar yeniden gösterilerine başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber