Güvenlik toplantısı sona erdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2012 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki güvenlik toplantısı sona erdi.Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısına, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu da katıldı.

Başbakan Erdoğan başkanlığında basına kapalı olarak yapılan güvenlik zirvesinde Suriye'deki gelişmeler ve terörle mücadele konularının gündeme geldiği bildirildi.

Zirve yaklaşık 2 saat sürdü.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki güvenlik toplantısı başladı.Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısına, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu da katıldı. Başbakan Erdoğan başkanlığındaki toplantı, basına kapalı olarak sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber