Bahçeli'den '4+4+4' eğitim sistemine yeşil ışık/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2012 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 4+4+4 eğitim sistemi ile ilgili yeşil ışık yaktı. Sistemin imam hatiplerde hayata geçmesi gerektiğini ifade eden Bahçeli, "Orta öğretimden itibaren başlasın. Hiçbir mahsuru yok." dedi.

Ankara'da düzenlenen 'Kastamonu Günleri' etkinliğine katılan Bahçeli, burada '4+4+4' düzenlemesi ile ilgili sorulara cevap verdi. Bahçeli, 4+4+4 ile ilgili "İmam Hatiplerde hayata geçsin. Orta öğretimden itibaren başlasın. Hiçbir mahsuru yok." dedi.

Etkinlik için kurulan stantları tek tek gezen Bahçeli, ayrıca vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Bahçeli, ebruli sanatı yapan bir kadını da izledi. Ebruli sanatını büyük bir ilgi ile izleyen Bahçeli'ye ebruli sanatı ile yapılmış bir tablo hediye edildi. Gezinin ardından Bahçeli Kastamonu Folklor Ekibi'nin yaptığı gösteriyi izledi. Büyük bir beğeni ile gösteriyi izleyen Bahçeli, gösterinin ardından folklor ekibi ile fotoğraf çektirdi. Çıkışta bir açıklama yapan Bahçeli, geziden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bahçeli, "Kastamonu'nun bütün kültürünü, sosyal hayatını, ekonomik hayatını herkese tanıtan bir organizasyon." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber