24/03/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mart 2012 09:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Güney Kore temasları izleniyor. Erdoğan'a Seul'de Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız eşlik ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi muhabirleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldikten sonra Sosyalist Enternasyonal toplantısına katılacak. Kılıçdaroğlu ardından Türkiye Ermenileri Patrik Vekili Aram Ateşyan ile 'Nar Taneleri' isimli tiyatro oyununu izleyecek. (10.00 ? 20.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursa'da, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara yolunda yenilenen köprülerin temel atma töreni ile Bediüzzaman Said Nursi Haftası dolayısıyla düzenlenen anma programına katılacak. (12.00?19.45)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman'da AK Parti İl Kongresi'ne katılacak, Hasankeyf'i ziyaret edecek. (11.30?15.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Adana'da AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı kongresine katılacak. (19.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde Öğretmenevi ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katılacak, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve Ticaret Borsası'nı ziyaret edecek, Ticaret ve Sanayi Odası'nın toplantısına iştirak edecek. (10.30?14.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Karaman'da açılışlara katılacak, çeşitli ziyaretlerde bulunacak. (10.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Erzurum'da DSİ 8. Bölge Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenleyecek. Bakan Eroğlu, partisinin il kongresine katılacak, Valiliği ziyaret edecek, Bayburt İl Koordinasyon Toplantısı'na iştirak edecek. (09.00?18.00)

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başdanışmanı Erşat Hürmüzlü'yü kabul edecek.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İzmir İl Teşkilatının Genişletilmiş Divan Toplantısına katılacak. (20.30)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde 'İl Başkanları' toplantısı öncesi gündemi değerlendirecek. (10.30)

Türkiye'nin umut yolculuğuna gönderdiği 17 yaşındaki Tuğçe Kübra Başar, anne ve babasından Avusturya'da nakledilen akciğerlerle hayata tutundu.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eski Vatikan Türkiye Temsilcisi George Marovitch, Saint Esprit Katolik Kilisesi'nde düzenlenen törenin ardından Feriköy Latin Katolik Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (11.00)

Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 3. yılı münasebetiyle Konya'da bir anma programı düzenleyecek.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçları Fenerbahçe ? Bursaspor karşılaşmasıyla başlayacak. (19.00)

Bank Asya 1. Lig'de 27. hafta maçları İstanbul Güngören ? Konyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediye ? Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor ? Kartal karşılaşmalarıyla başlayacak. (13.30/16.00/19.00)

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalleri ilk maçında Fenerbahçe Universal ? Dinamo Kazan takımıyla Bakü'de karşı karşıya gelecek. (17.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber