Tartıştığı doktoru darbettiği öne sürülen uzman çavuş gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2012 17:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da muayene için gittiği hastanede tartıştığı doktoru silah kabzasıyla darbettiği öne sürülen uzman çavuş gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Gazi Devlet Hastanesi'ne giden Sahra Sıhhıye Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş Ç.E, muayene sırasında görevli doktor Alaattin Taştan ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda Ç.E'nin, beylik tabancasının kabzasıyla Taştan'ı başından yaraladığı iddia edildi.

Yaralı doktor, çevredekilerin müdahalesiyle acil servise kaldırıldı.

Olayla ilgili AA muhabirine açıklama yapan yaralı doktor Alaattin Taştan, olayın şokunu üzerinden atamadığını belirterek, ''Kavga ettiğimiz kişi boğaz ve boyun ağrısı şikayetiyle gelmişti. Muayenesini yapıp ilaçlarını yazarak gönderdim. Bir süre sonra geri gelip muayeneyi iptal etmemizi, kayıtların silinmesini istedi. Ben de bunun olamayacağını söyledim. Tartışma çıktı ve hakaret etmeye başladı. Bu sırada silahını çıkarıp kabzasıyla kafama vurdu. Kafamda 6 dikiş mevcut. Bu kişiden şikayetçiyim'' dedi.

Bu arada İlyasköy Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alınan uzman çavuş Ç.E, Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Ç.E'nin ifadesinde, kendisinin de görevli doktordan şikayetçi olduğunu belirttiği öğrenildi.

İlk ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ç.E, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber