Konya'da gençlerin Küpe kavgası

Konya'da Kültür Parkta karşılaşan iki grup arasında, gençlerden birinin taktığı küpeye laf atma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi bacağından bıçakladı, 1 kişi de darp edilerek yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 09:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Abdülaziz Caddesi Kültür Parkta meydana geldi. İddiaya göre, parkta oturan 6-7 kişilik bir grup, yanlarından geçen aralarında küpeli bir gencin bulunduğu başka bir gruba sözlü sataşmada bulundu. Parkta oturan grubun kulağında küpe bulunan gence laf atması üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Bilal İ. (25) bacağından bıçaklandı. Yaşanan arbede sırasında darp edilen ve kalp rahatsızlığı bulunan bir genç de yaralanarak baygınlık geçirdi. Olay yerine sevk edilen polis tarafından kavga daha fazla büyümeden önlendi.

Yaralanan iki genç, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kavgaya karıştıkları belirlenen 5 kişi, polis tarafından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerden 17 yaşındaki bir kişinin, bıçaklama olayını üstlendiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber