Edremit'in resmi kurumları voleybol turnuvasında buluşuyor

Balıkesir'in Edremit Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ?2. Geleneksel Kurumlararası Voleybol Turnuvası'nın startı Edremit Kapalı Spor Salonu'nda verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edremit Kaymakamlığı tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan kurumlar arası voleybol turnuvası bu yıl da 13 takımın katılımıyla başladı. İlçenin Kapalı Spor Salonu'nda başlayan ?Edremit Kaymakamlığı 2. Geleneksel Kurumlararası Voleybol Turnuvası'nda ilk maçı Tarımspor ile Kaymakamlık İç Hizmet Birimleri tarımları yaptı. İlk maçı izleyenler arasında Edremit Kaymakamı Osman Tunç ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Tuncay Püsküllüoğlu da vardı.

Turnuvanın ilk gününde Tarımspor ile Kaymakamlık İç Hizmet Birimleri tarımlarının karşılaşmalarının ardından, Müftülük - İlçe Jandarma Komutanlığı ile Bankalar - Tugay Komutanlığı takımları da maç yaptı. A, B ve C şeklinde ana gruplara ayrılan takımların oyuncuları mesai saati bitiminde gerçekleşen turnuva müsabakalarında gösterdikleri performansları ile göz doldurdu. 02 Mayıs 2012 günü gerçekleştirilecek final müsabakasının bitiminde ise şampiyon olan takım ödüllendirilecek.

Spora ve sporcuya önem verdiklerini ifade eden Edremit Kaymakamı Osman Tunç, ?İlçemizde bu yıl 2.'sini düzenlediğimiz kurumlar arası voleybol turnuvalarımıza olan ilgi artıyor. Futbol, voleybol, basketbol fark etmez. Spor her zaman 7'den 77'ye her kes için faydalı bir aktivitedir. Özellikle gençleri spora teşvik etmek görevlerimiz arasındadır. İlçemizdeki resmi kurumlar arasında çok çekişmeli voleybol müsabakaları gerçekleşiyor ve bu sayede kurumlar arasında dostluk ve arkadaşlık duyguları da pekişiyor. İlçemizde ve bölgemizde bu tür aktivitelerin artması bizleri mutlu edecektir. Turnuvamıza katılan tüm takımlara başarılar diliyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber