Sivas Belediyesi projelerini hayata geçiriyor

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, başkan yardımcıları ile yaptığı değerlendirme toplantısının ardından projelerin biran önce başlatılması talimatını verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Başkan Yardımcıları Hayri Köse, Cafer Congar, Fen İşleri Müdürü Ali Zorlu, Yapı Kontrol Müdürü Levent Olgun ve Park Bahçe Müdürü Murat Destebaşı ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvar Projesi'ne ilişkin bölgede gezi ve incelemelerde bulundu. Bölgenin cazibe merkezi olabilmesi ve en önemlisi merhum Büyük Birlik Partisi Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını taşıyacak projenin hızlı bir şekilde uygulamaya başlanacağını belirten Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, ?Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin, proje ihalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde buranın inşaat ihalesini de yapacağız. Burada aileler çocuklarıyla giderek yemeklerini yiyebilecek, spor yapabilecek. Sosyal donatıları çok yüksek bir alan oluşturacağız? dedi. Bölgede bulunan ağaçlardan çürümüş olanların kesileceğini sağlam olanların ise başka bölgelere nakledileceğini ifade eden Ürgüp, ?Bölgede çok ciddi bir peyzaj çalışması yapacağız. Buradaki ağaçları teker teker görüntüleyeceğiz ve bu konuda basını bilgilendireceğiz. Çünkü daha sonra ağaçlar kesiliyor deniliyor. Buna Müsaade etmemek için emin adımlarla projeye başlayacağız.? ifadelerini kullandı.

Ürgüp ayrıca, Sivas'ın hak ettiği yere gelmesinin gerektiğini söyleyerek, ?Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Projesi kentimizin sembol olan bir projedir. Burası, binlerce aracın geçerken gördüğü Sivas'ın en önemli noktasıdır. Her tarafa ulaşımı var, Yapılacak çalışma ile diğer bölgelere de örnek olacak. Buradan Sivaslı hemşerilerime sesleniyorum. Sivas'ın geleceği adına bu adımı atmaya devam edeceğiz. İnsanca yaşayacağımız, tedirgin olmayacağımız, problemleri çözülmüş bir şehri beraber yapacağız. Burası 70 bin metre karelik bir alanda Sivas'ta şimdiye kadar uygulanmayan bir takım kentsel tasarım faaliyetlerinin uygulanabileceği bir alan haline getirildi.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber