İcradan satılık doktor kadrosu

Mersin'de borcunu ödeyemeyen Mersin Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin bünyesindeki tıp merkezinin uygunluk ruhsat belgesi ve 8 doktor kadrosu icra yoluyla satışa çıkarıldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 21:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin 5. İcra Dairesi tarafından gazetelere verilen ve 'icralik.com' sitesinde yer alan icra ilanında, Mersin Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki 'Özel Mersin Deva Tıp Merkezi'nin uygunluk ruhsat belgesi ve bu merkezin kapasite formuna bağlı bulunan ?sağlık kadrolarının' icra yoluyla satışa çıkarıldığı belirtildi. 27 Nisan Cuma günü, satışa çıkarılan 'taşınır'lar için istenen değerin yüzde 60'ını veren olup olmadığına bakılacak. İstekli çıkmadığı takdirde aynı yerde 2 Mayıs'ta ihale yinelenecek. Bu ihalede değerin yüzde 40'ını veren olup olmadığına bakılacak.

Bu arada, Dr. Ali Küçük ile Dr. Ahmet Özdemir'in ortağı olduğu ve daha sonra çıkan anlaşmazlık nedeniyle icralık olan 'Özel Mersin Deva Tıp Merkezi'nin tıp merkezi olma koşullarını yerine getirmediği için ruhsatının geçici olarak askıya alındığı öğrenildi.

İcrada satılacak kadrolar şöyle:

- Genel Cerrahi kadrosu (60 bin lira)

- Çocuk sağlığı ve hastalıkları kadrosu (60 bin lira)

- Kadın hastalıkları ve doğum kadrosu (90 bin lira)

- Göğüs hastalıkları kadrosu (50 bin lira)

- KBB kadrosu (80 bin lira)

- Dahiliye uzmanlık dalı kadrosu (60 bin lira)

- 2 pratisyen hekim kadrosu (50 bin lira)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber