19 Nisan 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

19 Nisan 2012 Perşembe

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hollanda'daki temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İTÜ Rektörü Muhammed Şahin'i İstanbul Ofisi'nde kabul edecek. Erdoğan, IKB Başkanı Mesud Barzani ile İstanbul Ofisi'nde görüşecek. İstanbul Trumptowers'ın açılış törenine katılacak olan Erdoğan daha sonra Katar'a hareket edecek. (12.00/14.00/17.00/19.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Brüksel'de NATO toplantılarına katılacak.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Paris'te düzenlenecek Suriye Bakanlar Toplantısı'na katılacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Türkiye Barolar Birliği'nde baro başkanları ile çocuk mevzuatında yapılması gereken değişiklikleri görüşecek. (09.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Dışkapı Metro Şantiyesi'ni denetleyecek. (10. 30)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Atılım Üniversitesinde ?Küresel Medeniyet Krizi ve Çıkış Yolu' isimli konferans verecek. (14.00)

28 Şubat postmodern darbe ile ilgili başlatılan soruşturma ile ilgili gelişmeler izleniyor.

SES İzmir Şubesi, Gaziantep'de öldürülen Dr. Ersin Arslan için İzmir İl Sağlık Müdürlüğü önüne siyah çelenk bırakacak. Bazı hastanelerde saldırıyı kınamak için iş bırakma eylemi yapılacak. (12.00)

Gaziantep'te Op. Dr. Ersin Arslan'ın bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülmesinin ardından doktorların yapacağı eyleme Bursa'daki hastanelerde görev yapan doktorlar da destek verecek.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Şanlıurfa'da valilik ve belediye başkanlığını ziyaret edecek. 'Dünden Bugüne Kıbrıs'ta Müzakereler' konulu konferansa katılacak olan Eroğlu, Göbeklitepe Ören Yeri ve Balıklıgöl'ü gezecek. (09.30-10.30-14.30-17.00-18.00)

TÜSİAD yönetimi Kayseri'de toplanacak. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, ''Dış Politikadaki Gelişmeler ve Ekonomik Görünüm'' konulu panele katılacak. (09.00-10.00)

Lalelerle süslenen İstanbul'a, 600 dönümlük botanik bahçesi (Özel)

Geleneksel lale festivali kapsamında İstanbul'a 112 türden yaklaşık 20 milyon lale dikildi. Emirgan Korusu, Yıldız Parkı, Sultanahmet Meydanı, Çamlıca Tepesi gibi bilinen yerlerin dışında, sokaklar ve caddeler de renk cümbüşünden nasibini aldı. İstanbul'u süsleyen rengarenk laleler turistlerin de dikkatinden kaçmadı. Tur firmaları günlük gezi programlarına lale bahçelerini de ekledi. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ise İstanbullulara yeni bir müjde daha verdi; Florya'daki Atatürk Ormanı'na yapılacak 600 dönümlük botanik bahçesinin projesi tamam.

İzmir'deki Olivtech Fuarı kapsamında Türk Zeytinyağında dün, bugün, yarın konulu panel düzenlenecek. (13.30)

Bursa Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi üyeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde buluşarak maaş bordrolarını yakacak. (12.00)

Dünyaca ünlü yönetmen Bobby Roth, Bursa Orhangazi Parkı'nda yeni filmi Alina'dan bir kare sunacak. (16.00)

Suriye'deki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

Kadınlar Basketbol Ligi play-off serisi 4. maçında Galatasaray, Medical Park ile Fenerbahçe Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (20.00)

Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam basın toplantısı düzenleyecek. (16.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber