20 Nisan 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

20 Nisan 2012 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ve beraberindeki heyeti ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve beraberindeki TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katılan konuk ülke çocukları ve ev sahibi çocuklardan oluşan heyeti kabul edecek. (11.45?14.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 13. Birleşmiş Milletler (BM) Ticaret ve Kalkınma Konferansı'na katılmak üzere geldiği Katar'da Başbakan ve Dışişleri Bakanı Şeyh Hamad bin Casim es-Sani ve Katar Emiri Şeyh Hamad bin Halife es-Sani ile görüşecek. Erdoğan, Katar Emiri'nin onuruna verdiği akşam yemeğine katılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Odayeri-Paşaköy Kesimi ihalesi, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. (10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Mesud Barzani ile Dışişleri Bakanlığı Konutu'nda kahvaltıda bir araya gelecek. (09.00)

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Şanlıurfa'da, Harran harabelerinde inceleme yapacak, Atatürk Barajı ve tünellerini gezip brifing alacak. (11.00 -16.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Adana'da 'Türkiye'de İç Göçün Sosyo-Ekonomik Sonuçları ve Adana Özelinde Değerlendirme' konulu sempozyuma katılacak. Bakan Şahin, daha bir dizi ve ziyaretlerde bulunacak. (09.00 ? 14.30 - 18.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Balıkesir'de, Ardıçtepe Barajı'nın temel atma, fidan dikimi ve ORKÖY kredisi verilen köylülere sertifika törenleriyle il koordinasyon toplantısına katılacak. (12.00-17.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)'nda 'Yeni Teşvik Sistemi' konulu toplantıya katılacak. Bakan Ergün, toplantının ardından çeşitli ziyaretlerde bulunacak. (16.00-20.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Şanlıurfa'da, Abide Köprülü Kavşağı'nın temel atma törenine katılacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul'da UNESCO Genel Direktörü Irina Bokova ile bir araya gelecek. (11.30)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul'da '7. Uluslararası Otobüs Konferansı' ile ?AB Dijital Gündemi ve Türkiye Konferansı'na katılacak. (12.00/13.45)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde 'Küresel Medeniyet Krizi ve Çıkış Yolları' konulu konferans verecek. (14.30)

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Gaziantep'te, ilahiyat fakültesi binasının temel atma törenine katılacak, Ulu Cami'de cuma hutbesi verecek. (11.00/13.00)

Almanya'nın Hessen Eyaleti Başbakanı Volker Bouffier, Bursa'nın İznik ilçesinde tarihi yerleri gezecek. (10.30)

Bursagaz, Bursa'daki 40 ilköğretim okulundaki 45 özel eğitim sınıfının yenilenmesiyle ilgili projenin tanıtımını yapacak. (10.30)

Eski Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Nabi Koçak, 28 Şubat sürecinde yaşadıklarını Cihan Haber Ajansı(Cihan)'na anlattı. Sürecin Sincan'dan önce Sultanbeyli'den başlatılacağını söyleyen Koçak, ?Aldığımız tedbirlerle bunu önledik. Gidip işi Sincan'da patlattılar.? dedi. Birçok kişiden önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın davaya müdahil olması gerektiğini ifade eden Koçak, soruşturmanın genişlemesi gerektiğini söyledi.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

SPOR

Spor Toto Kupası'nda Gençlerbirliği ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. (17.00)

Boksta olimpiyat kota müsabakalarında yarı final karşılaşmaları Trabzon'da yapılacak. (14.00)

Voleybol 1. Ligi Erkekler Yarı Final karşılaşmalarında Halkbank - Arkasspor ve Fenerbahçe Grundig - Galatasaray Yurtiçi Kargo karşı karşıya gelecek. (17.30/20.00

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber