Siirt Üniversitesi, bahar şenliğine hazırlanıyor

Siirt Üniversitesi, geleneksel hale getirdiği bahar şenliklerinin 2.sini, 14-16 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 10:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rektör Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, "Öğrencilerimizin sadece eğitim gördükleri alanlarda değil, sosyal ve kültürel alanlarda da kendilerini yetiştirme ve geliştirme fırsatına sahip olmaları gerektiğine inanıyoruz.? şeklinde konuştu.

Ziyadanoğulları, ?İlkini 2010 yılında yapmış olduğumuz bu etkinlikte, şehir-üniversite kaynaşmasını gerçekleştirerek yaklaşık 10 bin insanımızı üniversitemiz alanında buluşturmayı başardık. Şenlikler kapsamında yapılacak olan coşkulu etkinlikler, öğrenciler arasındaki kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin gerçekleşmesi için de çok önemli bir fırsat alacak." dedi.

2. Kültür ve Spor Şenliği kapsamında yapılacak spor turnuvasının eşleşmeleri de, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Gürol Okay'ın başkanlığını yaptığı, Bahar Şenliği Tertip Komitesi'nce rektörlük binasında çekilen kuralarla belirlendi. Kura çekimlerinde üniversite bünyesinde bulunan fakülte, yüksekokul ile daire başkanlığı takımları eşleşti.

Voleybol, futbol, masa tenisi, satranç ve halat çekme kategorilerinde yapılacak olan müsabakalarda kıyasıya yarışacak olan takımlar arasından şampiyon olanlara gösterdikleri başarılar sonucunda kupa ve madalyaları şenlik gününde düzenlenecek ödül töreni ile verilecek.

Şenlik alanına kurulacak olan stantlar ile de Siirt'teki firmaların tanıtım ve satış yapma fırsatı olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber