Ulus Toplum Merkezinde sertifika heyecanı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Ulus Toplum Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren merkezde biçki-dikiş, nakış el sanatları, giyim ve bilgisayar eğitimi alan 45 kursiyer sertifikalarını törenle aldı.

Ulus Toplum Merkezi salonunda gerçekleşen sertifika törenine Vali Musa Çolak, eşi Gülsüm Çolak, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fethi Suay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsa Güneş, Halk Eğitim Merkez Müdürü Cengiz Önen ve kursiyerler katıldı.

Sertifika töreni öncesinde, Vali Musa Çolak ve beraberindeki heyeti, gençlik merkezi halk dansları ekibi yöresel oyunlarla karşılandı.

Toplum merkezindeki kursiyerlerin eğitimlerine de büyük önem verdiklerini belirten Vali Çolak, "Kursiyerlerimize katkı amaçlı olarak, açık öğretim lisesine kayıt yapan kursiyerlerin masraflarının karşılanacağını, ayrıca ekonomik sıkıntı çeken kursiyerlere ve ailelerine ayrıca sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfından imkanlar ölçüsünde yardımlar yapılacaktır. Üç aylık eğitim sürecinden geçen 45 kursiyerimize, bugün büyük bir mutlulukla sertifikaları verilecek. Bu gibi kurslarımız etaplar halinde devam edecektir. Uzun süreden beri kursa katılıp, bugün sertifika hak eden tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum? dedi.

Daha sonra Vali Musa Çolak, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi. Daha sonra toplu fotoğraf çekildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber