AK Parti Milletvekili Arslan: Kars, hayvancılıkta bölgenin merkezi olacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars'ın sadece Kars olarak değil Doğu Anadolu'da Iğdır'ın Ardahan'ın, Ağrı'nın ve belki de tam tersi tarım ve hayvancılık olarak Erzurum'u da içine alacak bir bölgenin merkezi haline geleceğini söyledi.

Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Ahmet Arslan, milletvekili seçildikten sonra 10 ayda Kars'a 28 kez dolu dolu geldiklerini, sadece 2 aylık bütçe görüşmeleri sırasında nadir gelebildikleri hatırlattı.

Milletvekili Ahmet Arslan, Doğu Anadolu'da hayvancılığın merkezinin Kars olacağını söyleyerek şöyle konuştu; ?Bu hususta bu isimlerini verdiğim illerin milletvekilleriyle de konuyu sürekli istişare ederek bölgemizi nasıl kalkındırırız diye düşünüyoruz. Çünkü ve çünküsü şu, sizin eviniz, bahçeniz çok iyi olabilir ve sizin bahçenizdeki hayvanınız doyuyor olabilir. Ama eğer komşunuzdakiler aç ise siz ondan faydalanamazsınız. Komşunuzdakilerde iyi ise o zaman top yekûn bir başarı top yekûn bir refah gelir. Dolayısı ile biz bölgenin kalkınmasını çok çok önemsiyoruz. Bunun yanında da tabi ki münferit daha küçük ölçekte taleplerimiz olacak onlarında peşinde koşmaya devam edeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber