İçişleri: Jandarma teşkilatında idari yenileme ve iyileştirme mümkündür

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanlığı, Jandarma Teşkilatı'nın 173 yıldır olduğu gibi bundan sonra da başarısını artırarak, ülkesine ve milletine hizmet vermeye devam edeceğini bildirdi.

İçişleri Bakanlığı, basında yer alan Jandarma Teşkilatı'nın mevcudiyetine ve geleceğine ilişkin yayınlarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"Mülki, adli, askeri ve diğer görevlerini kuruluş tarihi olan 1839 yılından beri 173 yıldır büyük bir özveri ve gayretle yerine getiren Jandarma Teşkilatımız, terörle mücadeleden doğal afetlerde yardıma, emniyet ve asayişin temininden uluslararası görevlere kadar birçok alanda başarılı ve değerli hizmetler vermekte olup, Bakanlığımızın diğer bağlı birimleri olan Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile koordineli olarak şüphesiz bundan sonra da başarısını artırarak, ülkesine ve milletine hizmet vermeye devam edecektir. Her kurumda olduğu gibi, Jandarma Genel Komutanlığımızla ilgili olarak da, değişen şartlara bağlı olarak, ihtiyaç duyulabilecek her türlü mesleki ve idari yenileme ya da iyileştirme çalışmalarının yapılması mümkündür."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber