Erbaa Abide Pansiyonu hizmete açıldı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde faaliyet gösteren Gökkuşağı Eğitim Hizmetleri bünyesinde yaptırılan Abide Pansiyonu törenle hizmete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 21:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Erek Caddesi'ndeki pansiyon açılışına Tokat Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, İl Emniyet Müdürü Osman Balcı, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Törenin açılışında konuşan Gökkuşağı Eğitim Hizmetleri AŞ Müdürü Veysel Şener, ?Gökkuşağı Eğitim Hizmetleri olarak yönetim kurulu ve üyelerimizin sağladığı desteklerle her geçen gün büyümeye devam etmekteyiz. Bugün burada kısa bir sürede bitirilerek hizmete açılan pansiyonumuzun açılışı için toplanmış bulunmaktayız. Bu pansiyonun inşaatında emeği geçen tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum.? dedi. Şener, açılış programına katılan protokol üyelerine ve konuklara teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, tüm dünyada olduğu gibi hizmet müesseselerinin kendi memleketinde olmasından ve çoğalmasından gurur duyduğunu söyledi. Bu kurumların yükselmesine emek veren herkese teşekkür eden Aslan, "Buralarda yetişen ve kalan insanların topluma ve ülkeye katkıları çok büyüktür. Bu türlü insana hizmet veren müesseselerin çoğalması gerekiyor." diye konuştu.

Vali Şerif Yılmaz ise kendisinin de küçük yaşlarda barınma problemleri yaşadığı için okul hayatında çok sıkıntı çektiğini söyledi.

Şehir dışından okumak için ilçelere gelen öğrencilerin sıkıntı çekmemeleri için bu türlü müesseselere sürekli ihtiyaç olduğunu kaydeden Vali Yılmaz, "Bunun için bu güzel binayı buraya yaptıran ve yapan herkese teşekkür ediyorum ve hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesini Erbaa Müftüsü Mehmet Ceylan'ın duaları ile kesen protokol üyeleri, çocuklar ile beraber pansiyonun kurdelesini kestiler. Açılış programının yapılan ikramlar ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber