Alkollü sürücü dükkana girdi

İzmir'in Konak ilçesinde, alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bir dükkana girdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2012 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada sürücü ve yanında bulanan bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Alsancak Semti, Şehitler Caddesi üzerinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. alkolü olduğu iddia edilen Nazmi Ekrem Çoşkun (26) idaresindeki 35 KYU 08 plakalı otomobili ile seyir halindeyken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil yol kenarında bulunan pimapen dükkanına girdi. Camekanı ve giriş demirlerini parçalayan otomobil, ancak dükkanın ortasında bulunan beton kolona çarparak durabildi. Kazada sürücü Nazmi Ekrem Çoşkun ve

yanında bulunan arkadaşı İlkan Gündüz (23) yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Nazmi Ekrem Çoşkun ile İlkan Gündüz'ü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazada sürücünün alkollü olduğunu ileri sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber