YİBO Projesi'nde dereceye giren 30 öğrenci Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne çıktı

Yeşilırmak Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı'nca onaylanan, ildeki yatılı ilköğretim bölge okullarına yönelik 'Yarınlar İçin Bugün Okuyorum Projesi'nde dereceye giren ilk 30 öğrenciye Ankara gezisi düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz günlerde, Tokat'ta toplam 11 yatılı ilköğretim bölge okulunun katıldığı 110 öğrenci arasında dereceye giren ilk 30 öğrenci, öğrencilerin danışman öğretmenleri ve dernek yönetim kurulu geziye katıldı. Anıtkabir ile başlayan gezi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Cumhurbaşkanlığı Atatürk Müze Köşkü, Taceddin Dergâhı ile sona erdi. Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, gezi kafilesine öğle yemeği verdi.

Yeşilırmak Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Cem Gül, yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı, Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz projemizde ilk 30'a giren öğrencilerimizi, Türkiye'nin başkenti Ankara'ya proje kapsamında gezi düzenledik. 29 Nisan 2012 Pazar günü saat 14.00'de Atatürk Kültür Sarayı'nda ödül törenimize bütün halkımızı davet ediyorum. Ayrıca, Ankara'da bizleri bir an bile yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Dilek Yüksel Hanımefendi'ye teşekkür ederiz.? dedi.

Hayatında ilk defa il dışına çıktığını söyleyen Niksar Kaya İsmet Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencisi Hayrunnisa Öztürk, ?Ankara'yı çok beğendim. Özellikle de Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde Atatürk'ün Cumhurbaşkanı iken kaldığı Atatürk Köşkü'nü çok beğendim. Bizlere bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ederim.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber