Meslektaşını öldüren infaz koruma memuru tutuklandı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Nisan 2012 15:52, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Şanlıurfa'da, apartman bahçesine güvercinleri için kümes yaptırmak istemesi nedeniyle tartıştığı komşusu ve meslektaşı 53 yaşındaki İbrahim Halil Avşar'ı öldürüp, eşi ve oğlunu yaralayan İnfaz Koruma Memuru Ramazan Yıldız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hamidiye Mahallesi'nde aynı apartmanda oturan Şanlıurfa Kapalı Cezaevinde İnfaz Koruma Memurları İbrahim Halil Avşar ile Ramazan Yıldız arasında, bahçeye kümes yaptırma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkelenen Ramazan Yıldız, tabancasıyla ateş ettiği meslektaşını öldürdü, eşi ve oğlunu yaraladı. Olayın ardından Ramazan Yıldız gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan ve bir anlık öfkesinin ardından cinayeti işlediği için pişman olduğunu söyleyen Yıldız, öğle saatlerinde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Yıldız, sağlık kontrolünün ardından polislerin eşliğinde, yoğun güvenlik önlemi alınan adliye binasına getirildi. Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan Yıldız, 'Kasten adam öldürme ve yaralama' suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Şanlıurfa Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber