Akhisar Memur-Sen, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürünü ziyaret etti

Akhisar'daki bazı memur sendikaları İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü M. Akif Şenyürek'i ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 09:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarete Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Temsilcisi Rıza Bahar, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin Umutlu, Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Ümit Eraslan, Toç-Bir-Sen Orman İlçe Temsilcisi Ender Birgül, Toç-Bir-Sen Gıda İlçe Temsilcisi Ahmet Kılınç ve Kredi Yurtlar Kurumu Temsilcisi Ahmet Kucur katıldı.

Ziyarette konuşan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Akhisar Temsilcisi Bahar, ?Memur-Sen olarak halkımızın ve kamu çalışanlarının sorunlarını dile getirmede, taleplerine çözüm bulmada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bir yandan tüm çalışanların özlük haklarını savunuyor, diğer yandan da yetmiş milyon insanımız için özgürlük mücadelesi veriyoruz. Bizler, 70'li yıllarda yapılan kavgacı ve gürültücü sendikacılığın tersini yapmaya çalışıyoruz. Masada oturarak, anlaşarak, isteklerimizi anlatarak yapılan sendikacılığı benimsiyoruz. Hiç kimseye, hiçbir partiye kahrolsun demeden ve bunun yanında hiçbir fikre kahrolsun demiyoruz, hepsi yaşasın diyoruz. Hepsi bizim insanımız diye bakıyoruz? diye konuştu.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şenyürek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumunun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çiftçinin kazancını artırmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti. Şenyürek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de belirterek, sendika temsilcilerine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber