TSK Mensuplarına çok düşük faizli tüketici kredisi

Haber Giriş : 02 Haziran 2005 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizbank, Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu subay, astsubay ve emeklilerine, özel çok düşük faizli tüketici kredisi verecek.

Denizbank Bireysel Bankacılık Grubu, farklı meslek gruplarına yönelik olarak başlattığı kredilendirme uygulaması çerçevesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu subay, astsubay ve emeklilerine özel kredi paketini hayata geçiriyor. Denizbank'ın Silahlı Kuvvetler'e özel kredi paketi çerçevesinde; TSK mensubu subay, astsubay ve emeklilerine 24 ay vade, yüzde 1.90 faiz oranı ile 5 net maaş tutarına kadar, üst limiti 15 Bin YTL olmak üzere kefilsiz tüketici kredisi kullanma imkanı sağlanıyor.

NAKİT İHTİYACI KARŞILANACAK
Bu avantajların yanı sıra; Denizbank Türk Silahlı Kuvvetleri Kredi Paketi'ne başvuran TSK mensubu subay, astsubay ya da emeklileri, kredili mevduat hesabını da tercih ettikleri takdirde, hesaplarında yeterli bakiye olmasa da nakit ihtiyaçlarını anında karşılayabilecek, Denizbank Bonus Card ile Visa ve Master kabul eden tüm işyerlerindeki alışverişlerinde bonus para kazanıp, bir yandan harcarken bir yandan da bonus kazanmaya devam edebilecek. TSK mensupları, tüm bunlara ek olarak, ister hesaplarından, ister kredi kartlarından otomatik ödeme talimatı verebilecekleri gibi; arzu ettikleri takdirde, parayı yöneten ve yönetirken de kazandıran "Kaptan Hesap" hizmetinden de yararlanabilecek.

takvim

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber