Başkan Akgül: Mamaklıların hayalini kurduğu dev projeleri hayata geçirdik

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Siyaset Akademisi öğrencilerine, 3 yıllık dönemde Mamak'a kazandırılan hizmetlere ilişkin sunum gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Görevde bulundukları 3 yılda Mamaklıların yıllarca hayalini kurduğu dev projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Akgül, ?Mamak'taki hızlı değişim hepimiz görüyoruz. Yıllarca Mamaklıların hayalini kurduğu dev projeleri gerçekleştiriyoruz. Mamak Ankara'nın parlayan yıldızı oluyor.? dedi.

Mamak Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıya, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Başkan Danışmanı Aydın Demir, Özel Kalem Müdürü Süleyman Öksüz, Basın Yayın Müdürü Ali Bozdağ ve Siyaset Akademisi öğrencileri katıldı.

Başkan Akgül, kentsel dönüşüm projelerinden, sosyal sorumluluk projelerine kadar Mamak'ta gerçekleştirilen 3 yıllık icraatlarını Siyaset Akademisi öğrencilerine slâyt eşliğinde anlattı. Mamak'ta hayata geçen projeler ve hizmetler hakkında Siyaset Akademisi öğrencilerine kapsamlı bir brifing veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 600 bin nüfuslu Mamak'a hizmet etmenin sorumluluğu bilinciyle Mamak'ta değişim ve dönüşümü başlattıklarını söyledi.

Vatandaşların yıllarca hayalini kurduğu dev projelerin hayata geçirildiğini belirten Akgül, şöyle konuştu: Vatandaşlarımızın yıllarca hayalini kurduğu projelerimizin temellerini attık. Bazılarını tamamlayıp hizmete açtık, bazılarını da ihale aşamasına getirip, ihalelerini yapmaya başladık. 4 bin 200 kişilik kapalı spor salonu, Kartaltepe Kent Park Projesi, yarı olimpik yüzme havuzunu da içinde barındıran Türközü Spor Okulu gibi birçok projeyi Mamak'a kazandırıyoruz. Mamak'ta değişim ve dönüşümü sadece şehrin fiziki yapısında düşünmüyoruz. Sosyal dönüşüme de çok büyük önem veriyoruz. Kapalı pazar alanları, aile merkezi, bilgi evleri, mahalle konakları ve rekreasyon alanları projelerimizden bazılarını hizmete açtık, bazılarının da inşaatı sürüyor. Yine sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde sağlığı vatandaşın ayağına götürdük. Evde sağlık hizmeti kapsamında 32 bin 500 aileye sağlık hizmeti verdik."

2012 yılı için yeni projeler hazırladıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, dev spor kompleksleri, sosyal kültürel tesisler, rekreasyon alanları ve kentsel dönüşüm projeleri ile Mamak'ı kalkındırmaya hazırlandıklarını söyledi. Konuşmasının sonunda Akgül, yürütülen koordineli çalışmalardan dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber