Kastamonu'da Fatih Projesini Milli Eğitim Müdürü Yılmaz başlattı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından pilot bölge olarak 17 ilde 52 okulda uygulamayan konulan FATİH Projesi kapsamında, Kastamonu'da da uygulanacak okulların öğretmenlerine tablet bilgisayarları dağıtıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEB tarafından, 2011-2012 eğitim öğretim yılı ikinci yarısı itibariyle pilot bölgelerde uygulanmaya başlayan FATİH Projesi, Kastamonu'da başladı. Kastamonu'da Prof. Dr. Saime İnal Savi Lisesi, Mustafa Kaya Anadolu Lisesi, Aytaç Eruz Lisesi, Kuzeykent Anadolu Lisesi, Göl Öğretmen Lisesi ve İmam Hatip Lisesinde yürütülecek olan FATİH Projesi kapsamında ilk olarak öğretmenlere yaklaşık 300'e yakın tablet bilgisayar dağıtıldı.

Kastamonu Prof. Dr. Saime İnal Savi Lisesi'ndeki tablet bilgisayar dağıtım törenine katılan Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, tablet bilgisayarları inceleyerek Fatih Projesi İl Koordinatörlerinden bilgi aldı. Tablet bilgisayar üzerinde ilk denemeyi yapan Yılmaz, öğretmenlere hitaben fırsatları artırma teknolojiyi iyileştirme projesi kapsamında 17 ilde ve 52 okulda uygulanmakta olan aynı zamanda Kastamonu'da 6 okulda uygulanacak FATİH Projesine sahip çıkmalarını istedi.

Yılmaz, öğretmenlere tablet bilgisayarlarını dağıtarak başarı diledi. Daha sonra Yılmaz, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber