Arkadaşlarıyla gölete giren 14 yaşındaki çocuk boğuldu

Manisa'da, okul çıkışı yüzmek için 3 arkadaşı ile gölete giren 14 yaşındaki Mert İlçi, boğularak hayatını kaybetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 19:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahmet Bedevi Mahallesi 539 Sokak'ta oturan Mert İlçi, 3 arkadaşı ile yüzmek için Kırtık Mezarlığı'nın üst tarafında bulanan 6 metrelik gölete gitti ve burada arkadaşlarıyla birlikte suya girdi. İlçi, gölette boğularak hayatını kaybetti. İlçi'yi kurtarmak isteyen başarılı olamayınca polis ve ailesine haber verdi.

Olay yerine gelen Mert İlçi'nin babası Ubeydullah, anne Yeter ve kardeşi Leyla İlçi fenalık geçirdi. Baba Ubeydullah İlçi, oğlunun elbiselerine sarılarak ağladı. Baygınlık geçiren kardeşi Leyla İlçi'ye ise sağlık ekipleri müdahale etti.

Olay yerine gelen dalgıçlar Mert İlçi'nin cesedini yarım saat sonra çıkarabildi. Oğulları Mert İlçi'nin cesedinin çıkarılması için yapılan çalışmaları gölet başında izleyen baba Ubeydullah ve anne Yeter İlçi cesedin çıkarılmasıyla fenalık geçirdi. Küçük çoçuğun cesedi daha sonra Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Boğularak hayatını kaybeden Mert İlçi'nin 3 arkadaşı Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber