'Öğretmenlik, sadece derse girip çıkmak değildir'

Keles'teki okulları ziyaret eden Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, öğretmenlik mesleğinin sadece derse girip çıkmak olmadığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 14:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın Keles ilçesindeki Anaokulu, Epçeler, 1. Murat İlköğretim Okulu, Keles Davut Zeki Akpınar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Keles Çok Programlı Lisesi'ni inceleyen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, ülkenin gelişmesinin öğretmenlerin çalışmalarına bağlı olduğunu ifade etti. Gülsar, "Öğretmenlik mesleği sadece derse girip çıkmak değildir. Öğretmenlik, kutsal ve aynı zamanda da fedakarlık isteyen bir meslektir. Öğretmenlerin okul dışındaki yaşantılarında bile öğrencileri vardır. Öğrenciler beklentilerinin büyük olduğu öğretmenlerinden kendilerini sınavlara ve hayata hazırlamalarını bekliyor. Velilerimiz çocuklarının en iyi şekilde yetiştirilmesini istiyor. Bizler de bu sorumluluk ve şuurla çalışmalarımızı daha da hızlandırarak sürdürmeliyiz'' dedi.

Okullardaki ihtiyaç anketinin de yapıldığı programda Türkiye'nin hızla değiştiğini ve geliştiğini kaydeden Atilla Gülsar, ''Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Gençlerimize değer vermeli ve güvenmeliyiz'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber