AB Komisyonu, Ekolojik Oyuncak Projesi'ni denetledi

Avrupa Birliği, Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA'nın IV. bileşeni kapsamında hibe desteği alan projelere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AB Komisyonu Denetçileri, Samsun İl Özel İdaresi'nin Kadınların İstihdamının Arttırılması Hibe Programı çerçevesinde yürüttüğü Ekolojik Oyuncak Projesi'ni denetlemek üzere Samsun'a geldi. Hazine Müsteşarlığı Kontrolörleri ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzmanlarının da katıldığı denetimde komisyon denetçileri, evrak üzerinde detaylı inceleme yaptı.

Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu'nun misafir ettiği Avrupa Komisyonu denetleme biriminden Esa Kıvırınta, Vassilis Samaras, Hazine Müsteşarlığı Finans Birimi'nden hazine kontrolörü Mehmet Şirin, Erdal Günal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı finans uzmanı Gamze Akın, denetleme sırasında komisyon projenin personel evrakları, malzeme ve ekipman alım evrakları, cep harçlıkları ve diğer ödeme evraklarını inceledi. İnceleme sonucunda Ekolojik Oyuncak Projesi'nin başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmasından dolayı teşekkür edildi.

AB Komisyonu'nun denetimine ilişkin açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu, üretimle çoğalacak bir sektör oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber