Üniversite öğrencileri kaza yaptı: 1'i ağır, 5 yaralı

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) hazırlık sınıfında okuyan 5 arkadaşın bulunduğu otomobil, Eskişehir Yolu ODTÜ kavşağında kaza yaptı. Araçta bulunan 2'si kız, 5 öğrenci yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2012 07:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Kızılay'dan Ümkitköy istikametine giden Tunç K.'nın kullandığı 06 P 6575 plakalı otomobil, Ortadoğu Teknik Üniversitesi kavşağına geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yön levhasını devirdikten sonra reklam panosuna da çarpan otomobil, yaklaşık 150 metre kadar ilerledikten sonra Anadolu Bulvarına çıkmadan durabildi.

Kazada Tunç K., Doha B. ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulansla hastaneye götürüldü. Bir kız öğrencinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayı duyup olay yerine gelen yaralı öğrencilerin arkadaşları, şahısları teskin etmeye çalıştı. Parçaları etrafa dağılan otomobil hurdaya döndü. Polis ekipleri kaza mahallinde inceleme yaptı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber