Belediye Başkanı Yılmaz: 2009'dan bu yana yaklaşık 400 yol açtık

Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, "2009'dan bu yana yaklaşık 400 yeni yol açtık ve bu aşamada bir Allah'ın kulu ile mahkemelik olmadık." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2012 18:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, 2009 yılından bu yana yaptığı çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Başkan Yılmaz, 4 yıllık süreçte 14 önemli projeyi tamamladıklarını, bunları 25 encümen, Patnos halkı ve kanaat önderleri ile birlikte başardıklarını ifade etti. Yılmaz, yeni belediye binası, 4 yıldızlı otel, ekmek fabrikası, köseler içme suyu, 56 kilometrelik kanalizasyon hattı, kültür sarayı binası, olimpik yüzme havuzu, 4 adet park, 20 adet toplu konut, 14 adet yeni araç alımı, belediyede çalışan kadın istihdamının artırılması, 710 öğrenci kapasiteli eğitim-öğretim destek evi gibi projeleri hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana halka 'her şey Patnosluların istediği, dilediği gibi olacak' diye söz verdiklerini söyledi. En büyük sermayelerinin Patnoslular olduğunu belirten Yılmaz, "Biz 2009'dan bu yana yaklaşık 400'e yakın yeni yol açtık ve bu yol açımı aşamasında bir Allah'ın kulu ile mahkemelik olmadık. Halk istediği gibi ve bizim istediğimiz gibi yolların ve caddelerin açılmasına yardımcı oldu. Önceki dönemlere bakıyoruz ve 700 mahkeme dosyası önümüze konulmuş ve hepsi de 18. maddeden ötürü. Biz kesinlikle yol ve cadde açarken hiçbir zaman 18. maddeyi kullanmadık. Bu da bizim başarımızın göstergesidir." dedi.

Başkan Yılmaz, yaptıkları işlerde yanlışlarının da olabileceğine işaret ederek, "Ama bunu kahve köşelerinde dedikodu şeklinde yaymaktansa gelsinler yüz yüze konuşmayı tercih etsinler. Elbet biz de insanız ve yanlışımız olacaktır. Ama mühim olan bu yanlışlığı el birliği ile ortadan kaldırmaktır." şeklinde konuştu.

Daha sonra Patnos Belediye Başkanlığı'nca halk gününe katılanlara yemek verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber