MHP'li Vural'dan Başbakan'a 'en büyük rol kesici' göndermesi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Recep Usta, Ortadoğu ve Balkanların en büyük rol kesicisidir." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2012 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Ortadoğu politikasını eleştiren Vural, "Başbakan sanattan edebiyata, spordan siyasete her konuyu değerlendirdi, herkese ders verdi. O büyük usta her şeyin en iyisini bilir. Recep Usta tiyatro konusunda yerden göğe kadar haklı. O oyunları Oscarlık oynar, onun oyunları Bağdat'tan Şam'a, Brüksel'den Washington'a kadar kapalı gişe oynar, her türlü emperyal dekoru allar pullar getirir, bunları da millet adına İslam adına yaptığını söyler. Bol bol övgü alır, alkış alır." iddiasında bulundu.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Vural, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın tutuklu milletvekilleriyle ilgili yapılacak kanun değişikliğinin Karayılan'ın milletvekili olmasının yolunu açabileceği yönündeki açıklamalarına değindi. Vural, "Böyle bir olasılıkta ilk karşısında duracak olan parti MHP'dir. Ancak 2011 seçimlerinde YSK'nın veto ettiği PKK ve KCK uzantısı kişilere haksızlık yapıldığını söyleyenler onlar değil miydi? Meclis'e girmelerini sağlayan onlar değil miydi? Demek ki kafalarında Karayılan'ı aday yapmak, Öcalan'ı serbest bırakmak var." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber