Kılıçdaroğlu'ndan zehirlenme açıklaması

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2012 22:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Okul Sütü Projesi kapsamında dağıtılan sütlerden içen bazı öğrencilerin rahatsızlandığı iddiasıyla ilgili, "Bir bakan zehirlenme olayını 'süte karşı aşırı hassasiyet' olarak yorumluyor, başbakan yardımcısı ise 'aşırı dozdan olmuş olabilir' diyor. Bu sorumsuz ve çelişkili tavrı kınıyorum" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Okul Sütü Projesi kapsamında dağıtılan sütlerden içen bazı öğrencilerin hastanelere başvurmasına ilişkin sosyal paylaşım sitesi twitter'dan açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklarımızın sütten zehirlenmelerinden büyük üzüntü duydum. Çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Bu olayın sorumluları bulunmalı ve hesap sorulmalıdır. Bir bakan zehirlenme olayını 'süte karşı aşırı hassasiyet' olarak yorumluyor, başbakan yardımcısı ise 'aşırı dozdan olmuş olabilir' diyor. Bu sorumsuz ve çelişkili tavrı kınıyorum. Bu sütler çocuklara dağıtılmadan her türlü kontrolleri yapılmalıydı. Hükümet acil önlemler almalı, ailelerin endişesini gidermeli, dağıtımı yapılacak sütler hakkında her türlü bilgiyi kamuoyuna açıklamalıdır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber