Doktorların sağlıklı rekabeti

Haber Giriş : 06 Haziran 2005 14:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Salihli ve Alaşehir ilçelerinde başhekim olan Yurttaş kardeşler, çalıştıkları hastanelere daha iyi şartlar kazandırmak için birbirleriyle yarışıyor. Halk bu rekabetten çok memnun.

İşçi çocuğu olan Yurttaş kardeşler, zor şartlar altında okudu, tıp eğitimini başarıyla tamamladı, ardından genel cerrah oldu. îki kardeş yıllar sonra aynı ilde bir araya geldi. Dr. Muzaffer Yurttaş (38), 2001'de Alaşehir Devlet Hastanesi'nin yönetimini üstlendi. Dr. Osman Yurttaş (36) ise geçen yıl Salihli Devlet Hastanesi'nde başhekim oldu.

Hastanelerin kalitesi arttı
Dr. Osman Yurttaş göreve geldikten sonra modern tıbbi cihazlar alındı, su deposu, çamaşırhane, bilgi işlem binası, 14 poliklinik ve arşiv binası yapıldı.

Bu arada hastanenin bahçe düzenlemesi de tamamlandı.

Dr. Muzaffer Yurttaş'in çalıştığı hastanede de ameliyathane modernize edildi, modern tıbbi cihazlar alındı. Dış cephe pencereleri yenilendi, ısı ve ses yalıtımı yapıldı. Çevre düzenlemesi yapılarak bahçe ve binanın dış cephe boyası yenilendi. Personel için otopark oluşturuldu, îki kardeşin bu tatlı rekabetinden hem halk hem de hastane personeli çok memnun. Vatandaşlar "Keşke herkes böyle güzel bir rekabet içine girse" diyor.

posta

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber