4 kişinin katil zanlıları yakalandı

İstanbul'da 2004 yılında pusu kurdukları 1'i kadın 4 kişiyi öldürmek suçundan hakkında 35 yıl hapis cezası verilen Ali T. ve oğulları, polis tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde 27 Kasım 2004'de meydana gelen olayda iki aile arasında yaşanan husumette 4 kişinin hayatını kaybetmişti. Otomobillerinin içinde çapraz ateşe tutulan Uğur Özdoğanlar, Nazmi Özdoğanlar, Barış Özdoğanlar ile Perihan Özdoğanlar vurularak hayatını kaybetmişti. Olaydan dört gün sonra olayın faili olduğu belirlenen Ali T. (50) ile oğulları Yaşar T., Sadettin T. polis tarafından yakalandı. Daha önce gerekli sürede yargılamaları bitmediği için serbest bırakılan zanlıların cezaları23 Şubat 2012 tarihinde kesinleşti. Bu kez baba Ali T.'ye 35 yıl 10 ay, oğulları Yaşar T. ile Sadettin T.'ye ise 30'ar yıl 10'ar ay hapis cezası verildi.

Zanlıları yakalamak için operasyon düzenleyen polis, Balat'ta akrabalarının yanında kaldıkları belirlenen zanlılardan önce Yaşar T. ile Sadettin T.'yi yakalandı. Otomobille gezerken yakalanan Yaşar T. ile Sadettin T., İnfaz Büro Amirliği'nde yapılan işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.Operasyonlara devam eden polis baba Ali T.'yi de Fatih, Kasap Sokak'ta bir evde saklandığını tespit ederek yakaladı. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Ali T. "Onlara söyleyin, ölmeye girmedim. 6 ay sonra tekrar geleceğim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber