Milletvekili Yavilioğlu: Yerel yönetimlerimiz ustalık dönemini icra ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, partilerine bağlı belediyelerin, ustalık dönemlerini icra ettiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cengiz Yavilioğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu'nu ziyaretti etti. Ziyarette konuşan Yavilioğlu, Erzurum'daki belediyelerin çalışmalarının halk tarafından takdirle karşılandığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin, verdiği hizmet ve uyguladığı projelerle ön plana çıktığını da söyleyen Yavilioğlu, "Büyükşehir Belediyemiz hizmet noktasında gerçekten verimli bir dönemi geçiriyor. Sosyal, kültürel ve ticari yatırımların yanı sıra, alt ve üst yapı çalışmalarıyla da halka yönelik hizmetler dikkat çekiyor. Atıksu arıtma tesisi, et entegre tesisi, içme suyu şebeke yenileme projesi gibi atılımlar, Erzurum için kayda değer yatırımlar arasında yer alıyor. Bu tabloya bakarak, yerel yönetimlerimizin Erzurum'da ustalık dönemlerini icra ettiklerini büyük bir rahatlıkla söyleyebiliriz.? şeklinde konuştu.

Erzurum'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarına da değinen Yavilioğlu, ?Kale çevresinde gerçekleştirilecek olan çalışmayı bizler de çok önemsiyoruz. İnanıyoruz ki Büyükşehir Belediyesi bu bölgede yürüteceği çalışmaları olabildiğince hızlı bir biçimde tamamlayacak, Erzurum'un çehresini değiştirecektir.? dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleriyle ilgili olarak Yavilioğlu'na bilgi sunan Başkanvekili Tavlaşoğlu ise rutin hizmetlerin yanı sıra sosyal, kültürel ve ticari yatırımların da artık ön plana çıktığını kaydetti.

Erzurum'un belediye yatırımları açısından yoğun bir yılı yaşayacağına işaret eden Tavlaşoğlu, özellikle şehrin tarihi görünümünü ortaya çıkartacak olan Kültür Yolu projesine büyük önem verdiklerini sözlerine kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber