Darp edilen İlçe Tarım Müdürü'nün tayini çıktı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde geçtiğimiz günlerde bazı vatandaşlar tarafından mesai saatinde darp edilen Akçakale Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine atandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 2 yıldır Akçakale'de Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini yürüten Süleyman Bozkurt, geçtiğimiz günlerde mesai saatinde bazı vatandaşlar tarafından darp edilmişti. Süleyman Bozkurt'un tayini Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine çıktı. Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Akçakale ilçesine büyük katkısı olan Bozkurt'a görevinin ifası sırasında gösterdiği gayretli, özverili ve disiplinli çalışmaları ile işlerin etkin ve verimli yürütülmesi doğrultusundaki başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Aygöl, ''Devletimiz ilçe müdürümüzü buraya tarım ve hayvancılık konusunda çiftçilerimizin önünü açması, tarım noktasında bu ilçeyi iyi yerlere taşıması için gönderiyor. Buradaki grafiğimiz vatandaş açısından bizim için çok önemlidir. Devletin var oluş sebebi de budur zaten. Burada devletimizin bizlere yüklediği, vatandaşımızın bizden beklediği hizmet noktasında grafiğimiz ne kadar iyiyse insanlık yönümüzde o kadar iyidir. Tarım müdürüm öyle bir insandır. Kendisine teşekkür ediyorum. Kendisine verdiğimiz görevleri kısa sürede başarılı bir şekilde yerine getirdi. Ben hep söylüyorum rutinin dışına çıkmak çok önemlidir. Müdürümüz çoğu zaman rutinin dışına çıkarak çiftçilerimize yardımcı olan bir idarecimizdi. Akçakale'de görevde bulunduğu süre içerinde gösterdiği üstün başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Aynı şekilde mahiyetindeki personelini yönlendirmede, şevklendirmede gösterdiği gayretten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Bir kurum amirim devletin kendisine vazife olarak verdiği görevi vicdanıyla sorguladığında, ben görevimi adam gibi yaptım diyebiliyorsa ki ben ilçe kaymakamı olarak ilçe müdürümüzün gayretini gördüm. İşte bunlar çok ama çok daha önemlidir. Kendisine Akçakale Kaymakamlığı'na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ilçe Kaymakamlığı olarak bütün Akçakale halkı adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber