Takla atan otomobil metrobüs yoluna girdi: 3 ağır yaralı

Şişli D-100 Karayolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önündeki araca çarptıktan sonra takla atarak metrobüs yoluna girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2012 06:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada ağır yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Cennet Sarı'nın (17) durumunun çok ağır olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle metrobüs seferleri de aksadı.

Kaza, D-100 Karayolu Mecidiyeköy mevkisinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Topkapı istikametinde giden ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 NL 019 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikktasizlik sebebiyle önünde seyreden İbrahim Kabasakal'ın kullandığı 34 MUM 13 plakalı araca arkadan çarptı. Kabasakal'ın otomobili kendi etrafında dönmeye başladı. Diğer otomobil ise bariyerlere çarparak takla attı. Otomobilde bulunan Cennet Sarı camdan yola fırladı. Sürücü ise otomobilde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan vatandaşı kurtardı. Cennet Sarı ile birlikte durumu ağır olan 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Cennet Sarı'nın Marmara Üniversitesi'ne öğrenci olduğu belirtildi. Diğer otomobilin sürücüsü ibrahim Kabasakal ile yanındaki Ömer Örnek, kazayı yara almadan atlattı. Kabasakal, diğer aracın kendi otomobiline çarptıktan sonra takla attığını söyledi.

Kaza sebebiyle metrobüs seferleri durdu. Polisin incelemelerinin ardından yol tek taraflı olarak trafiğe açıldı. Kaza, D-100 Karayolu'nda da trafiğin kilitlenmesine yol açtı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrelidi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber