Küçükçekmece'de bir trafik magandası

Küçükçekmece'de Ersin Öz isimli vatandaş otomobiliyle geri manevra yaparak otomobilini çevirmek isterken, bu sırada aracın manevrasını beklemek zorunda kalan bir sürücünün, duruma sinirlenerek Öz'ün aracına iki el ateş ettiği iddia edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Mayıs 2012 06:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay Cennet Mahallesi, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi üzerinde saat 22.40'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ersin Öz (29), arkadaşı Fatih Özgür'ün dükkanında bir süre oturduktan sonra, evine gitmek için dükkandan ayrılıp park halindeki 34 JA 5395 plakalı otomobiline bindi. Öz, geri geri manevra yaparak aracını çevirmeye başladı. Bu sırada ters istikametten gelmekte olan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin kullandığı 34 JC 902 plakalı otomobil yaklaşık 15 saniye Öz'ün dönmesini bekledi. Öz daha sonra, aracın sürücüsüne yol verdi. Bu sırada Öz'ün aracını geçen sürücü aracını durdurarak Öz'ün otomobiline doğru iki el ateş etti. Kurşunlardan bir tanesi aracın sol ön kapısına isabet ederken, saldırgan olay yerinden uzaklaştı. Şans eseri Öz yaralanmazken, durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri ola yerineki incelemesinin ardından, Öz, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

TRAFİK MAGANDASI SİLAHINI ATEŞLEDİ

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, Öz'ün aracıyla önce geri geri manevra yapması, diğer sürücünün Öz'ün aracıyla manevarasını beklemesi görülüyor. Bu sırada saldırganın silahını aracının penceresinden çıkartarak ateş etmesi ve hemen olay yerinden uzaklaşması dikkat çekiyor. Aracı kurşunlanan Ersin Öz, olayın aniden geliştiğini belirterek, 'Aracım ile evime gitmek üzereyken geri manevra yaptığım sırada bir sürücü uzun uzun korna çalmaya başladı. Bende aracımı geri alarak diğer araca yol verdim. Beni geçer geçmez şöfor penceresinden bir silah çıkartarak bana doğruiki el ateş etti. Aracıma bir kurşun isabet etti, o kuşun bana da gelebilirdi. Polis ekiplerinin bana ateş ederek kaçan şahısı hızlı bir şekilde yakalamasını talep ediyorum" dedi.

10 SANİYE BEKLEMEK ZORUNA GİTTİ

Olayın görgü tanığı Fatih Özgür ise, arkadaşı Ersin Öz ile bir süre dükkanında oturduktan sonra Öz'ün evine gitmek için dükkanından ayrıldığı sırada silah sesleri duyduğunu belirterek, 'Arkadaşım dükkanımdan ayrıldıktan sonra iki el silah sesi duydum ve kapıya fırladım. Arkadaşım aracına ateş edilmişti. Hemen polis ekiplerine haber verdik. Kısa süre içerisinde gelen polis ekipleri ateş ederek kaçan şahısı yakalamak için çalışmalarına başladılar." diye konuştu. Özgür güvenlik kamera görüntülerini izlediklerini ve arkadaşının yaklaşık 10 saniyede aracını geri manevrayla çevirdiği esnada olayın gerçekleştiğini söyleyerek, saldırganın bu kadar kısa bir süre beklemek zorunda kalmasına kızdığı için silahını ateşlediğini iddia etti.

KİRALIK OTOMOBİL

Olay yeri inceleme ekipleri topladıkları delil ve çevre dükkanlardan alınan kamera görüntüleri ile 34 JC 902 plakalı otomobilin bir oto kiralama şirketine ait olduğunu tespit etti. Firma yetkililerinin de görüşlerine başvuran polis ekipleri kaçan şahısı yakalamak için çalışmalarına başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber