Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma... İşte o anlar/ Video

Haber Giriş : 08 Mayıs 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma, kameralar tarafından da görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir cinayet davasının ardından taraflar adliye önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar yumruklaşmaya başladı. Tekme tokat kavganın ardından adliye önünde silah sesleri duyuldu. Silahlarını çeken taraflar birbirlerine ateş etmeye başladı. Adliye ve çevresinde büyük korkuya neden olan olayın ardından silahla vurulan 3 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale yine kavgaya karışan şahıslar tarafından yapıldı.

Ardından olayyerinden geçen taksileri durduran şahıslar, yaralıları taksilerle hastaneye kaldırdı. Adliye önünde yaşanan tüm bu anlar kameralar tarafından da kaydedildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Adliye önünde 3 kişiyi yaralayan zanlı yakalandı

İstanbul Adliyesi önünde meydana gelen silahlı kavganın, geçtiğimiz yıl Beyoğlu'nda öldürülen Ömer Koçoğlu'nun yakınları ile zanlıların yakınları arasında olduğu ortaya çıktı. 3 kişiyi silahla vuran Murat F. olaydan sonra gözaltına alındı.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önündeki kavga ile ilgili Murat F., 3 kişiyi silahla yaraladığı gerekçesi ile gözaltına alındı.Murat F.'nin geçtiğimiz yıl Beyoğlu'nda öldürülen Ömer Kocoğlu'nun yakını olduğu, kavganın da Koçoğlu'nun yakınları ile cinayet zanlılarının yakınları arasında çıktığı belirlendi. Olayın ardından gözaltına alınan Murat F.'nin Şişli Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.

Silahlı saldırıda vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişiden 2'si Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1'i de Florance Nightingale Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hasköy Keçeci Piri Mahallesi'ndeki bir oto yıkamacısında, 20 Temmuz 2011'de meydana gelen olayda Ömer Koçoğlu, beyaz renkli bir minibüsten açılan ateş sonucu başından vurularak öldürülmüştü. Bölgedeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, önce cinayeti işleyen kişilerin kullandığı minibüs tespit edildi. Ardından olayın failleri oldukları ileri sürülen 15 kişi gözaltına alınmıştı. Volkan Çağlayan, Mahmut Tütüncü, Bilal Yaman, Ali Çoban, Ahmet Geniş, Hüseyin Alemdar tutuklanarak cezaevine konmuştu.

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber