Fatih World Cup 3'te ?Türkiye ve Mali' final oynayacak

Fatih Üniversitesi bünyesinde bulunan 16 farklı ülke takımının katılımı ile gerçekleştirilen ?Fatih World Cup 3' futbol turnuvasında Türkiye ve Mali final oynayacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2012 19:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İki takım arasında yapılacak final maçında kazanan takım kupanın sahibi olacak. 9 Mayıs Çarşamba günü Üniversitenin Büyükçekmece Kampüsü'nde yapılacak kapanış töreninde eki futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'e ise ?En İyi Spor Yorumcusu' ödülü verilecek.

Geçtiğimiz haftalarda görkemli bir açılışla başlayan ?Fatih World Cup 3' futbol turnuvasında finale kalanlar belli oldu. 16 farklı ülke takımının mücadele ettiği turnuvada Türkiye ve Mali 1.'lik; Nijerya ve Senegal ise 3.'lük için ter dökecek. Futbol dünyasında yaşanan gerginliklerin aksine sporun dostluk ve barış olduğunu hatırlatan Fatih World Cup 3'ün açılış törenine Hakan Şükür, Tolga Zengin, Uğur Tütüneker, Volkan Ballı gibi spor adamları katılmıştı.

Turnuvanın kapanış programı Melih Gümüşbıçak'ın sunumuyla yapılacak. Törende Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ?En İyi Spor Yorumcusu' ödülünü alacak ve program sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayacağı söyleşiye katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber