İmamlardan Bursaspor'un başarısı için dua

Bursaspor, Süper Final Avrupa Grubu'nun son maçında karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 18:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Engellilerle birlikte tesislere gelen imamlar, Bursaspor'un kupada başarısı için dua etti.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Topla yapılan çalışmalarla başlayan antrenman, kondisyon hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maçla devam etti. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırsı dikkat çekti.

Bu arada, Kestel Din Görevlileri ile Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği üyesi engelli çocuklar ile İrem Rehabilitasyon merkezinden bir grup engelli çocuk, tesislere geldi. Teknik heyet ve futbolculara başarı dileyen gruplar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kestel Din Görevlileri ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara baklava ikram etti. Sağlam'a Kur'an-ı Kerim ile çeşitli kitaplar hediye eden imamlar, başarı diledi. Din görevlileri, Cumartesi ve Çarşamba günü çok önemli iki maça çıkılacağını hatırlatarak, ?Allah sizi dünyada mahzun etmesin, maçlarda da mağlup etmesin.? diye dua etti.

Ertuğrul Sağlam ise ?Hocalarımıza çok teşekküre ediyoruz, onların dualarını, manevi desteklerini her zaman bekliyoruz, daha evveldik dönemde olduğu gibi.? dedi.

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber