Boğazlıyan polisi sürücüleri karanfille uyardı

Polisler, yaptıkları uygulamada sürücüleri trafik kuralları konusunda uyararak karanfil verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Boğazlıyan Şehit Fevzi Bekar Bölge Trafik Denetleme İstasyonu'nda görevli polisler, yaptıkları uygulamada sürücüleri trafik kuralları konusunda uyararak karanfil verdi.

Boğazlıyan Şehit Fevzi Bekar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Alim Köse, Trafik Haftası'nın yurt genelinde olduğu gibi Boğazlıyan'da da çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi. Türkiye'de her yıl trafik kazalarında binlerce vatandaşın hayatını kaybettiğini ve on binlerce vatandaşın da hayatı boyunca yüreklerinde taşıyacakları, fiziksel ve ruhsal sakatlıkla karşı karşıya kaldıklarını belirten Köse, "Trafik haftası etkinlikleri kapsamında hem sürücülerimizi hem de yayalarımızı trafik kurallarına dikkatlerini çekmek istedik. Bizler haftanın 7 günü, 24 saati, gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, sürücülerin ve yolcuların gitmek istedikleri yere sağlıklı bir şekilde gitmelerini sağlamaktır." diye konuştu.

Köse, ayrıca, Boğazlıyan-Yozgat karayolunda bölünmüş yol çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, "Sarıkaya, Çokumeşme mevkiinde yol yapım çalışmaları nedeniyle Kayapınar köyünden yaklaşık 2 kilometrelik servis yolu açılarak, trafikte seyreden araçları buraya yönlendiriyoruz. Sürücülerimiz, yol çalışması dolayısıyla trafikte daha dikkatli ve yavaş seyretmesi gerekir." uyarısında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber