Öğrenciler ders kapsamında ihtiyaç sahibi aileye yardım etti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri ?Topluma Hizmet Uygulaması? dersi kapsamında ihtiyaç sahibi bir aileye giysi ve gıda yardımında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 19:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri Gül Ayşe Oğuz, Sabriye Sert, Özlem Kokal, Emine Hatipoğlu, Ereğlili Esnafların ve Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanlığı'nın yardımlarıyla topladıkları giysi ve yiyecekleri bizzat aileye giderek teslim etti.

Ders kapsamında dahi olsa bir aileye yardım etmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler, bundan sonraki dönemlerde de gerek kendilerinin gerekse de sınıf arkadaşlarının bu tür yardımları devam ettireceklerini söyledi.

Öğrenciler adına konuşan Gül Ayşe Oğuz, ?Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri olarak ?Topluma Hizmet Uygulaması' kapsamında ihtiyaç sahibi bir ailemize elimizden geldiği kadarıyla yardımda bulunduk. Yaptığımız yardımları da bizzat arkadaşlarımızla birlikte ailenin evine yerleştirdik. Bu yardımları Ereğlili esnafların ve sınıf arkadaşlarımızın da katkılarıyla ailemize teslim ettik. Hem dersimiz hem de insanlık anlamında iyi bir olaya imza attığımızı düşünüyoruz. Sınıf arkadaşlarımız ve bizler elimizden geldiğince bu aileye yardımlarımızı sürdürmeye çalışacağız. Emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber