Güvenlikçilerin ölüm kavgası

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 07:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BARIŞ SÖZAL

Ataşehir'de, bir sitenin iki güvenlik görevlisi arasında çıkan tartışmada, 35 yaşındaki Muhammet Çolak, göğsüne isabet eden bıçak darbesiyle yaşamını yitirdi. İki güvenlikçinin daha önce de kavga ettikleri öğrenildi

İstanbul Ataşehir'de bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Abdurrahman Yağcı (25) ile Muhammet Çolak (35) arasında kavga çıktı. Çolak, göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti. Yağcı ise gözaltına alındı. Olay, Atatürk Mahallesi 2. Cadde'de, önceki gün 20.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Manolya 4 Sitesi'nde güvenlik görevlisi olan ve daha önce de kavga ettikleri öğrenilen Yağcı ile Çolak arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Çolak, göğsüne isabet eden bıçak darbesiyle yere yığıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri Çolak'ın öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri de Yağcı'yı olay yerinde yakaladı.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan Yağcı, Ataşehir Salih Sevgican Polis Merkezi'ne götürüldü. Çolak'ın cesedi ise gerekli incelemelerin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin cinayetle ilgili soruşturması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber